elvapo.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii
Marci produse

Baterie VAAL CQ 3300


Oferta speciala
Baterie VAAL CQ 3300

Baterie VAAL CQ 3300

In stoc

Comanda instant Baterie VAAL CQ 3300

Baterie VAAL CQ 3300

Specificații :

   VAAL CQ 3300, produsă de Joyetech, unul dintre liderii pe piața de vaping la momentul actual, reprezintă, asemenea altor țigări de tip disposable, avantajele unei folosiri imediate și facile, fără a fi necesară schimbarea rezistenței sau reîncărcarea cu lichid.Diferența constă totuși în numărul de pufuri, și anume 3300, aspectul reîncărcarii bateriei și posibilitatea de a schimba cartușul odată cu terminarea acestuia.Toate acestea rezultă într-o țigară simplu de folosit, precum cele de unică folosință, însă cu o viața mai lungă și cu posibilități mai largi în alegerea aromei, întrucât cartușele vin preîncărcate cu lichide de arome diverse și delicioase.

  • Baterie tip Li-Ion.
  • Dimensiuni : 104x19.5mm
  • Capacitate baterie : 850mAh
  • Rezistența din interiorul cartușului : 1.2Ω
  • Bateria este compatibilă doar cu cartușele CQ 3300.
  • Încărcarea bateriei se realizează prin intermediul unui cablul USB Type C (nu este inclus).
  • Utilizarea țigării se reduce la activarea automată prin sucțiune (tragere), fără a fi necesară apăsarea vreunui buton.Activarea dispozitivului coincide cu aprinderea LED-ului situat lateral; în momentul în care cartușul rămâne fără lichid, LED-ul respectiv se va stinge.
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Elvapo Expres S.R.L., CIF: 45731590, Reg.Com: J40/3993/2022